Ha valaki szóba hozza a fűtés korszerűsítést, akkor szinte mindenkinek a konvektorok és a radiátorok lecserélése jut az eszébe. De hiába szerezzük be a leghatékonyabban működő rendszereket, ha a nyílászárók miatt a meleg továbbra is kiszökik a lakásunkból.


Aluplast profilból készült műanyag nyílászáró

A családi házakat megvizsgálva az ablakok és a falak felületén távozik el a legtöbb hő, így ezek lecserélése és karbantartása még a radiátorok és kondenzátorok lecserélése nélkül is rengeteg pénzt és hőt takarítanak meg. Azt, hogy pontosan hol szökik ki a meleg levegő a házunkból egy hőtérkép segítségével könnyen kideríthetjük. Ezen vizsgálatot egy szakember tudja megfelelően, biztosra kideríteni és megtudhatjuk, hogy a szigetelés, vagy esetleg az ablakok, bejárati ajtók, vagy a kazán cseréje illetve felújítása lehet-e a megoldás a hő benntartása érdekében. Továbbá abban is segítségünkre van, hogy körvonalazza a felújítás költségeit, és hogy a ráfordított költségek mennyi időn belül térülnek meg számunkra.

Egyedi bejárati ajtók készítését és beépítését vállaljuk.

A régi fajta ablakok és ajtók lecserélése természetesen a legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a hő legnagyobb része itt távozik, a nyári hőségben is itt jön be a legtöbb forró levegő és hiába a drága légkondicionáló, ha a nyílászárókon csak úgy ömlik be a forróság.
Ajtóinkkal ebben tudunk segíteni, mivel dupla gumiszigetelésüknek köszönhetően hermetikusan zárnak, továbbá az
üvegezés lágyfém bevonatos illetve argongázas, mely még jobb szigetelést biztosít, ezáltal csökkenti a költségeket mind a fűtési, mind pedig a hűtési szezonban.

LUXAJTÓ KFT

nyílászáró kereskedelem és gyártás

Számlaszám: CIB  
Székhely: Budapest, Borsó utca 64/C  A épület 1 em/27
cégjegyzékszám: 01-09-283621
Adószám: 25584682-2-42

Elérhetőség

Telefonszám:+36/30 218 6413 Pecsenye Róbert
Bemutatóterem:Budapest.8.kerület  Dobozi utca 41
E-mail:pecsenye.robert kukac gmail.com
(telefonos egyeztetés szükséges)


Luxajtó © 2023
Site by Keresoguru