Nagyon sokszor előfordul, hogy egy lakás, vagy ház belső szobáiba besétálva kénytelenek vagyunk villanyt kapcsolni, hogy lássunk. Ez főleg akkor igaz, ha még a ház fekvése is olyan, hogy sem délelőtt, sem délután nem süt be a nap.
 
 
 
   

Mindenki jobban szereti a tömörfa beltéri ajtókat, mert akkor nem lehet bekukucskálni, hogy éppen "vajon mit csinál a másik". Az üveges ajtóknak azonban számos előnyük van, és nem csak azt kell nézni, hogy az üveges részt sűrűbben kell takarítani, mert esetleg a kicsi gyerek összetapizza a maszatos kezével. Azért arra is kell gondolni, hogy egy tömörfa ajtóra kenődött jóóó zsíros foltot sokkal nehezebb leszedni, mint egy üvegfelületről.

Manapság már elég széles kínálatból lehet válogatni, legyen szó csupán kisebb üveggel rendelkező ajtókról, vagy csupán vázkerettel rendelkező üveges ajtókról.
   

Az üveges részek formáit, mintázatát és színeit is lehet variálni, hogy minél inkább passzoljon a szoba stílusához, ráadásul a mai modern üvegek nagy hangsúlyt fektetnek az intimitás megőrzésére.
     

Szóval engedd szabadjára a fantáziád és borítsd fényárba az otthonod!

LUXAJTÓ KFT

nyílászáró kereskedelem és gyártás

Számlaszám: CIB  
Székhely: Budapest, 1086 Dobozi utca 41
cégjegyzékszám: 01-09-283621
Adószám: 25584682-2-42

Elérhetőség

Telefonszám:+36/30 218 6413 Pecsenye Róbert
Bemutatóterem:Budapest.8.kerület  Dobozi utca 41
E-mail:pecsenye.robert kukac gmail.com
(telefonos egyeztetés szükséges)


Luxajtó © Fa bejárati ajtó2024
Site by Keresoguru