Megeshet, hogy egy helyiség méretileg tökéletes, de a bútorok és egyéb dekorációk miatt zsúfoltnak tűnik. Az egyik lehetőségünk ilyen esetben, hogy megválunk a nélkülözhető dolgoktól, a másik ellenben, hogy az optikai érzékeléssel kezdünk játékba.
   
Alap lehetőség a falak világosabbá tétele, tükrök használata, de mégis a legjobb hatást egy sötét színű beltéri ajtó kelti majd. A világos-sötét kombináció odavonzza a tekintetet, a keskenyebb típusú ajtók pedig a belmagasság érzetünket csapják be.

Természetesen az sem utolsó érv a sötét ajtók mellet, hogy nem látszanak meg rajta annyira a foltok, illetve a sok ujjlenyomat a kilincs körül. Helyiség válogatja az ajtó mintázatát, legyen klasszikus, vagy akár egy díszesebb darab, de a térhatás növelésénél a legegyszerűbb típus válik be a legjobban.

   
Beltéri ajtóink között rengeteg választási lehetőséget találunk, felületkezelt ajtóinknál nem a faerezetet, hanem a valódi színeket láthatjuk, beltéri színeink közül pedig biztosan mindenki megtalálja azt, amely azonosul otthona hangulatával.

LUXAJTÓ KFT

nyílászáró kereskedelem és gyártás

Számlaszám: CIB  
Székhely: Budapest, 1086 Dobozi utca 41
cégjegyzékszám: 01-09-283621
Adószám: 25584682-2-42

Elérhetőség

Telefonszám:+36/30 218 6413 Pecsenye Róbert
Bemutatóterem:Budapest.8.kerület  Dobozi utca 41
E-mail:pecsenye.robert kukac gmail.com
(telefonos egyeztetés szükséges)


Luxajtó © Fa bejárati ajtó2024
Site by Keresoguru